Edellisestä merkinnästä on taas kulunu aikaa ja rutosti. Tässä välissä oon kerenny surffailemaan ympäriinsä. Viikko sitten käytiin anopin kanssa Tallinnan paatilla humputtelemassa. Laiva oli puolillaan poliiseja, jopa tämä naapurin hauska polliisi oli siellä. Pieni on Suomenmaa. Käytiin illalla testaamassa Galaxyn grilliravintola (ok), tanssipaikat ja kahvila. Miulla oli joku tosi harvinainen päivä ja söin kuin hevonen. Onneks söinkin, ei sitä tanssin jöpitystä ois muuten jaksanukkaan. Tallinnassa käytiin kävelemässä jalat rusetille ja loppujen lopuksi ostettiin lähes kaikki tarvittava SadaMarketista. Ihan turhaan siis tuli rakot hankittua jalkoihin.

Viikonloppuna käytiin ekaks viihteellä työporukan kanssa ja lauantaina käytiin Tuomaksen ja Viivin kanssa Joutsenossa yökylässä. Pikkusiskosta tuli lauantaina Ida ja pikkuveli (lukiossa kuitenkin) oli humputtelemassa partiolaisten mökillä kavereittensa kanssa. Mummoa ja mummon siskoa kuitenkin näin, kotiinviemisiks sain nätin käsintehdyn paju-kaisla-astian ja kaks purkkia hunajaa. On hienoa käydä sukuloimassa kun ruuat on ilmasia, tiskatakaan ei tarvitse ja vielä saa mukavia juttuja kotiin.

Yleisesti ottaen vointi on ollut hyvä, liikkuminen sujuu entiseen malliin ja yöt on saanu nukkua lähes yhtä soittoa. Keskiviikkona kurvaan Taijihin ja lauantaina Lempäälän kylpylään Endo ry:n ja Simpukka ry:n yhteiseen Naisten hemmotteluviikonloppuun. Tiedossa on rentoa hömppäämistä vertaistukiseurassa. Saas nähdä kuulunko mie lainkaan siihen kuppikuntaan...

Pahoittelen mahdollista sekavaa tekstiä. Yritän lähiaikoina saada kuvia taas uusista käsitöistä. Sukkia on tullu jonkinlainen kasa, huiveja pari (joista toinen on jo maailmalla) ja poncho valmistunee tänään Täydellisten naisten aikana. Niin ja sain mie viime viikolla tehtyä yksistä vanhoista stretch-farkuista hameen ja sain prässäystä vaille valmiiksi neuletakin, siis sen ikuisuusprojektin.

Nyt tää rupee valmistautumaan telkkarin ääreen. Pitää kerätä tarpeeks porkkanoita ja juomista ettei tarttee nousta viltin alta mainoskatkoilla jääkaapille...

Aamulla oli muuten taas yhtä valoisaa kuin mörön persiissä. Toivottavasti lumi tulis ja jäis pian maahan.

-Miisa