En nyt kummiskaan rupea mitään hoilailemaan mutta on tuo maa oikeasti niin kaunis! Tänään päivällä satoi reilu 10 cm lunta, sellaisia isoja lumihiutaleita pikkupakkasessa. Siinä unohtu kaikki tuska ja kolotus kun seisoin pihalla ja katselin lumisadetta ja Viivin edestakaista ryntäilyä lumessa. Ihan kuin koko maailma olis halunnu lohduttaa miuta. Siinä seistessä tuli turvallinen ja rento olo.

Kun nyt oon aika paljon kotona niin olen aloittanu useammankin käsityön. Yritän tehdä niin että olis joka huoneessa joku sukka tai muu odottamassa valmistumistaan. Hurjastihan sitä saa yhden päivän aikana tehtyä. Ehkä huomenna otan sen projektin että kuvaan pari aikaansaannostani. Montaa työtä en uskalla kuvata, ne kun menee lahjapaketteihin.

Odottelen joulua rauhallisin mielin mutta kuitenkin innoissani. Silloin olen taas hyvissä voimissa. Onneksi kauppoihin on jo joulusuklaat tullu myyntiin. :) Tän viikon sunnuntaina tulee 25 vuotta elämää täyteen. Oon suunnitellu eläväni vielä kolme kertaa tuon verran vaikka Hesarin nettisivuilla ennustetaankin miun kuolevan 88-vuotiaana. Ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta kun ennusteet on väärässä...

Hyvää illanjatkoa.

-Miisa