Sain eilen kutsun Hyksin Naistenklinikalle tutkimuksiin. Aika on kolmen viikon päästä. Tutkimusten jälkeen saatan päästä piankin leikkaukseen. Nyt on ollut muutama tosi hyvä päivä. Eilen olin tosi energinen ja laitoin vähän erikoisempaa iltaruokaa: uuniperunoita, patonkia, salaattia ja jättikatkaravun pyrstöjä. Ruoka oli tosi hyvää ja valkosipulista, ihme ettei tänään kukaan ole huomauttanut hajuista...

Viime yönä iski päälle ikävä nuha, se semmoinen että koko ajan valuu nenästä sellaista kirkasta nestettä. Normaalisti kulkisin vain nessu kourassa ja pyyhkisin tarpeen tullen mutta nyt nosti taas hätä päätään. Olen kuullut ettei tuollaista leikkausta tehdä jos potilas on yskässä, kuumeessa tai nuhassa. Tää pitää saada siis äkkiä pois! Hunajateetä, lämpimiä fleecevaatteita ja riittävästi lepoa. Ja mielellään vielä vaikka poppakonsteja.

Eilinen yö meni muuten taas valvomisen puolelle. Unen rajamailla häilyessäni sain yhtäkkiä hurjan ideapuuskan enkä pystynyt enää nukkumaan. Oli pakko hakea ruutuvihko ja piirtää ideat ylös selityksineen. Siinä syntyi raakapiirrokset kahdesta hameesta (yksi vanhoista stretchfarkuista, toinen ihan uudesta kankaasta), säärystimistä, laukusta ja tuunatusta talvitakista. Kun saan kaiken tehtyä ei tänä talvena tarvitse mennä vaatekauppaan lainkaan. Vanhasta uutta! Jee!

Aivot juoksee kovaa mutta kroppa ei jaksa tehdä. Ikävä tilanne.

-Miisa