Voi että oli ihana kattoa taas pitkästä aikaa kunnon Strömsö! Vähän harmitti, etten päässy (=saanu aikaseks) käymään Strömsössä eilen kun siellä oli avoimet ovet. Onhan täältä Vaasaan pitkä matka mut ois ollu mahtava nähdä kaikki se ihana mitä ne on vuosien varrella Strömsöhön tehny. Jos joku ei vielä tiedä mikä Strömsö on, suosittelen vierailua osoitteessa stromso.yle.fi. Sivut on ruotsiks mut kuvia on paljon.

Muuten viikonloppu on menny vaihtelevissa merkeissä. Välillä on ollu kipuja ja välillä oon nauttinu täysin rinnoin Ylen 80-vuotisen taipaleen tuotoksista. Lauantaina katsoin melkein kokonaan Myrskyluodon Maijan, vain eka jakso ja toisen jakson alku jäi näkemättä kauppareissun ja Hakupalojen takia. Enhän mie kuitenkaan malttanu istua tumput suorina sohvalla koko päivää vaan sain valmiiks toisen pitkävartisen sukan ja toisessakin on varsi jo yli puolen välin. Kuvan laittaisin jos vain kameran löytäisin jostain...

Sääihmiset lupaa ens viikoks lämmintä, yritänpä raahautua koiran kanssa metsään joku ilta. Ens viikolla alkaa kansalaisopiston kurssitkin. Ajattelin käydä nyt ainakin tämän syksyn joogassa ja pilateksen alkeiskurssikin kiinnostaa. Käyn ainakin katsomassa tilanteen.

Vointi on siis yleisesti ottaen hyvä ja mieli on suurimman osan aikaa reipas.

Lukijoitaan jälleen kiittäen,

-Miisa