Kuinka flunssa parannetaan? Tää viikko on menny nuhassa, eilen oli lämpöä ja pari päivää oon kröhiny. Tää tarttis saada nyt mahdollisimman pian pois ettei ehkä-mahdollisesti nopeasti saatava leikkausaika mene toiselle. Nuhaisia tai yskäisiä potilaita kun ei leikata. Meinasin nyt loppuviikon majailla melko pitkälti sisällä lepäillen, ehkä se auttaa.

Kävin eilen hakemassa kirjastosta Laila Hietamiehen Unohduksien lumet. Oon lukenu tähän mennessä melkein koko Lappeenranta-sarjan ja nyt vasta löysin kirjan jossa herra Lunden kuolee. Koko loppu sarjahan sillä Liisalla menee Arnoldiaan suriessa. Ehkä nyt kun luen sarjan alkupään kirjat tulee luettua myös nuo loppupään kirjat uudelta kantilta.
Palautin samalla käynnillä Angels in America -minisarjan jota kyttäsin viime viikolla DVD:ltä. Se oli aika omalaatuinen. Näyttelijätyö oli tietty mahtavaa, mitä muuta oikeastaan voi odottaa. Tarina oli loppujen lopuksi kuitenkin hieno ja yllättävän paljon ihan peruselämässä kulkeva kurkistus Ison Ompun homojen elämään. Nää Hietamiehen teokset kuitenkin liippaa edes pikkasen lähempäntä omaa elämää vaikka sota-aikaan sijoittuvatkin. Niiden tapahtumien kuvittelu ei vaadi niin suuria ponnistuksia.

Canal+:lla on taas tylsä päivä. Yhtään hyvää leffaa tai sarjaa ei oo nyt päivällä tulossa. Kulutan siis ainakin suurimman osan päivästä kirjan parissa, ehkä tätä jatkuvaa väsymystäkin vois kuittailla pikkasilla torkuilla.

Noh, tulipa taas tylsää ja erittäin epäkiinnostavaa tekstiä. Pistetään flunssan piikkiin.

-Miisa