Mahtava fiilis! Tänään on eka päivä kokonaan ilman särkylääkkeitä. Toki oon syöny suklaata mutta sitähän ei lasketa kuin korkeintaan mielihyvätuotteeks, eikö? Jaksoin tänään olla koko päivän töissä ja kävin kaupungillakin asioimassa ja siinä hurahti 1,5 tuntia. Muutaman kerran kivisti arpia mutta muuten on ollu mahtava päivä!

Kotiin tullessa jaksoin raivata keittiön (jokainen käytetty ja pesty kippo ja kuppi oli väärässä kaapissa tai ainakin väärässä kohdassa), maustaa kalan ja tehdä jälkkäriks vadelma-mintturahkaa. Neuloin veljen villapaitaan muutaman rivin ja söin kasan porkkanoita. On mahtavan energinen olo kun jaksaa tehdä sellasia arkisia juttuja mitkä on tyystin jääny tekemättä viimesen parin viikon aikana. Koiraa en vieläkään jaksa viedä kovin pitkälle lenkille, mutta ehkä tässäkin kohdassa alkaa jaksaminen vähitellen kohentumaan.

Nyt on norjalainen lohifile uunissa maustettuna uudella tavalla. Saas nähdä miten tollanen ruoka putoaa kurkusta alas. Harmittaa vaan kun kaupassa ei oo ainuttakaan rosamunda-pottua että sais uuniperunoita kalan kanssa. Tai muussia. Nyt pitää tyytyä eines-lohkopottuihin. Noh, ehkä kastike parantaa niittenkin makua.

Pirteät huiskutukset synkähkön taivaan alta,

-Miisa