Muutto Korialle sujui loppujen lopuksi ihan hyvin. Yks rihveli pöytä meni rikki, muutamat pöydät ja kaapit sai naarmuja ja muita rutsuja mutta ykskään kukka ei kuollu! Siis muutto meni osin runtsauttelemalla, osin taas oikein hellävarasesti.

Uusi koti on saatu sisustettua uusilla ja vanhoilla huonekaluilla. Uudet huonekalut (ruokaryhmä, sänky, kirjahylly, nojatuoli) on kaikki semmosia ykkösihania, mutta pisimmän korren ehkä kuitenkin vetää eilen saatu löhölinna. Semmonen tuoli joka pakottaa jopa miun hyperaktiivisen toisen puoliskon (sen jolla on ne killuttimet) rauhottumaan ja istumaan alas. Se on just semmonen tuoli mistä ei haluais nousta ees jääkaapille. Tai noh, jos jääkaapissa on jotain oikein hyvää niin ehkä sitten... :)

Mutta oleellisin asia meinas taas unohtua. Eli päivityksiä tulee jatkossakin, mutta tää muutto aiheutaa pieniä tietokatkoksia. Päivittelen blogiani aina kun ehdin.

Verhoprojekti on toistaiseksi odottavassa tilanteessa, en oo vielä löytänyt sopivaa kolosta jossa voisin ruveta ompelemaan. Raportoin siitä projektista ehkä kuvienkin kera jos saan sen joskus lähitulevaisuudessa valmiiksi... d:) (<- mie ja miun työhattu!)